میکروبلیدینگ و فیبروز ابرو به شکل عامیانه که به آنها هاشور ابرو هم می گویند یکی از خدمات زیبایی است که امروزه مورد توجه خانم ها قرار گرفته است. افزون بر این با توجه به تغییر هایی که در خلقوخو خانم های باردار ایجاد شده است باید بگوییم که خانم های باردار به چنین خدمات نیاز بیشتری پیدا خواهند کرد که سوال دقیقا همین جاست که آیا انجام میکروبلیدینگ و تاتو در زمان بارداری مجاز است یا خیر؟
عوارض مربوط به مواد شیمیایی در رنگ هاشور ابرو
در بیشتر اوقات زمان انجام دادن روش های میکروبلیدینگ، تاتو و هاشور ابرو پیش از انجام دادن مراحل، از بی حس کننده استفاده می نمایند تا درد کمترین احساس کنید؛ اما این بی حس کننده ها برای زنان باردار مضر می باشد. عوارض داروهای بی حس کننده شامل بالا رفتن ضربان قلب و بالا رفتن احتمال بروز بقیه ناهنجاری های قلبی در جنین می باشد.
گر چه رنگدانه مورد استفاده از مواد میکروبلیدینگ طبیعی می باشد،اما مقادیری از مواد شیمیایی مانند اکسیدآهن و نیکل هم می باشد. این مواد شیمیایی برای زنان باردار به شکل متوسط بی ضرر هستند، اما در مورد جنین نمی توان این موضوع را با اطمینان تأیید کرد. باوجود این که مطالعات زیادی درباره مواد به کار گرفته شده در خدمات زیبایی تاتو ابرو انجام نشده است، اما دانستن این حقایق شما را یاری می کند تا با عوارض میکروبلیدینگ ابرو در زمان بارداری آشنا شده و تصمیم بهتری بگیرید.
چنانچه قصد انجام خدمات میکروبلیدینگ ابرو در مشهد را دارید می توانید با افریقا بیوتی بهترین ها را تجربه نمایید و بهترین خدمات را با ما داشته بشاید.
عوارض مربوط به عدم تعادل هورمونی
- افزایش میزان خونریزی در زمان میکروبلیدینگ و تاتو ابرو به خاطر بالا بودن سطح استروژن در بارداری.
- عوض شدن رنگ پوست یا بالا بودن رنگدانه های پوستی به خاطر تغییرات بهوجود آمده در سیستم گردش خون در زمان بارداری
- احتمال کم شدن یا از بین رفتن تاتو ابرو به خاطر عارضه ملاسما یا ماسک بارداری، تغییرات هورمونی و رقیق شدن خون شما.
- تغییر طرح تاتو ابرو یا هاشور ابرو بعد از زایمان به خاطر دلیل تغییرات پوستی یا عوض کردن اندازه صورت در زمان بارداری.
برای مطالب بیشتر در مورد عوارض میکروبلندینگ ابرو می توانید مقاله تخصصی ما را در این زمینه بررسی نمایید.
عفونت در زمان بارداری
خطر عفونت در اثر انجام تاتو در بارداری، همواره شما و جنین تان را مورد تهدید قرار می دهد. این عفونت ها می تواند شامل عفونت های خونی مثل اچ آی وی و هپاتیت Bباشند که به جنین صدمه وارد می کنند. بنابراین اگر قصد دارید میکروبلیدینگ را انجام دهید و باردار هستید حتما نکات زیر را رعایت نمایید:
- فرد زمان انجام دادن فیبروز حتما باید از دستکش استفاده کند.
- وسایل مورد نیاز برای استفاده حتما باید ضد عفونی شوند.
- سوزن هایی که استفاده می کنند حتما باید یکبارمصرف باشند.
آیا در زمان شیردهی به نوزاد می توانید میکروبلیدینگ انجام دهید؟
پیشنهاد ما این است که در زمان شیردهی به نوزاد از انجام میکروبلیدینگ خودداری کنید و این کار را انجام ندهید، به این خاطر که در صورت مبتلا شدن مادر به عفونت می تواند در زمان پروسه تاتو ابرو به فرزند خودش منتقل نماید.
البته لازم به ذکر است که به احتمال زیاد، این روش باعث ایجاد عفونت یا عوارض جانبی منفی در دوران شیردهی نمی شود، اما به دلایل احتیاطی، باید تا پایان شیردهی صبر کرد و ایمنی کودک را در اولویت قرار داد.
این مورد در زمان شیردهی سبب عفونت خواهد شد. برای همین توصیه می کنیم که تا زمان پایان شیردهی و از شیر گرفتن بچه صبر کنید و بعد از ان انجام بدهید.
از سمتی دیگر، داروها و پمادهایی که قبل و بعد میکروبلیدینگ تجویزمی شود مانند ژل و پماد بی حسی یا فراورده های آلفا هیدروکسی اسید می تواند به پوست شما وارد شده و به داخل شیرنفوذ پیدا کند که خیلی مضر و خطرناک است. در صورتی که بتوانید بدون استفاده از پماد بی حسی، هاشور ابرو را انجام دهید، مشکلی بهوجود نمیآید، اما تحمل ان کمی سخت خواهد بود و خیلی افراد نمی توانند این درد را تحمل نمایند. بنابراین بهتر است که زمان فیبروز ابرو به بعد از شیردهی به تعویق بیندازید.
سخن آخر
هر مدل از خدمات زیبایی امکان دارد با عارضه هایی همراه است. به خاطر دلیل عوارض فیبروز ابرو در بارداری که که به آنها پیشتر اشاره کردیم پزشکان انجام خدمات میکروبلیدینگ را در زمان بارداری عملا منع کرده اند